Partners

 

 
 

 

Opdrachtgevers

Crassus werkt regelmatig samen met:


Akzo Nobel
Werkt met Crassus vanwege de expertise in stortgoed technologie (transport, vormgeving, drogen, opslag, verpakken van stortgoed en poeders).

Biosoil, Tendris and Solarix
Werkt met Crassus vanwege de expertise in biobased business, proces technologie en project ontwikkeling.

TU Delft
Werkt met Crassus vanwege de expertise in biobased business, proces technologie en project ontwikkeling.

 

 

 

Crassus werkt samen met top professionals
Momenteel werkt Crassus aan projecten met professionals van bedrijven zoals Tendris, Solarix, Adbrevio, TU Delft, Wageningen Universiteit and Clean Fuels, Eldam, Mednama en Van Beek. De projecten combineren vaak verschillende technologieen, waaronder biogas, bioethanol, biodiesel, biomassa uit algen, LED-technologie, et cetera. De complexiteit van de projecten vragen vaak om strategisch weloverwogen keuzes.     
 

 

 

 


 

 

 


 

Biosoil
BioSoil is gespecialiseerd in grondsanering met brede ervaring in het verrichten van grondsanering door biologische verwijdering van verontreinigende stoffen. Biosoil en Crassus werken samen op het gebied van algenproductie, waterzuivering en industriŽle oplossingen.

 

Da Vinci Finance
Ook voor financiering van uw projecten kunt u bij Crassus terecht. Behalve dat Crassus beschikt over een goed netwerk met investeerders en financiele instellingen, werkt Crassus ook samen met Da Vinci Finance voor kundige financiele analyses en financieringsadvies. De adviseurs van Da Vinci Finance zijn voormalig bankiers en hebben jarenlange ervaring op management en directieniveau. Ze beschikken over de benodigde expertise en netwerken bij diverse financiŽle instellingen. Vanuit hun leidinggevende ervaring kunnen zij zich verplaatsen in uw positie als eindverantwoordelijke en zo de financiele kant van uw innovatieve activiteiten begeleiden in de rol van financiŽle coach en sparring partner.
Da Vinci Finance is onafhankelijk.Zij zijn niet gelieerd aan banken, financiŽle instellingen, consultants of accountants. Da Vinci Finance heeft meerdere opdrachtgevers in meerdere sectoren.

Eagle Burgmann
EagleBurgmann, een wereldleider in de vervaardiging van mechanische afdichtingen, biedt een volledige lijn van producten aan - van standaard, overal verkrijgbare oplossingen tot aan zeer verfijnde speciaal ge-engineerde systemen. Hun fantastische kennis op pompen en mechanische afdichtingen geven hen een goed inzicht in verscheidene industriŽle processen. Crassus werkt met EagleBurgmann samen om zich te verzekeren van de beste oplossingen voor pompen en afdichtingen.

 

 

Solarix
Solarix en Crassus combineren praktische en theoretische expertise van procestechnologie, biodieseltechniek, landbouw ťn bedrijfskunde. Daardoor kunnen wij u een turn-key en rendabele oplossing bieden om biodiesel te produceren uit een grote range van oliŽn en vetten. De professionals van Solarix hebben een uitgebreide kennis van oliŽn en vetten. Bovendien werkt Solarix met onder andere oleochmisten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.
De nuchtere en onconventionele kijk van Crassus en Solarix leiden tot vernieuwende technieken in onze installaties. Eenvoudige en goedkope technieken die zich bewezen hebben in andere toepassingen in de industrie. Deze solide technieken zorgen ervoor dat u aan onze installaties weinig onderhoud heeft.

 

Tendris
Tendris is een for-profit organisatie en initieert duurzame ondernemingen. Van idee tot product tot exploitatie, werkt Tendris op de principes van duurzaamheid. In het Tendris laboratorium ontwikkelen zij duurzame energie en milieutechnologieŽn. Terwijl u dit leest, werken de teams van wetenschappers en masterminds aan fantastische projecten. Een verscheidenheid van revolutionaire technologieŽn zijn in ontwikkeling in het laboratorium van Tendris Solutions.
Crassus en Tendris werken samen aan algentechnologieŽn in een aantal projecten.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Support

Crassus
Jasperskamp 24
7418GE Deventer
Netherlands
E: info@crassus.nl
T: +31 (0)6 39 333 236


Copyright © Crassus Advice4You
Designed by MasterTemplates

Deze website gebruikt Google Analytics

Home | Over ons | Partners | Producten | Projecten | Nieuws | Contact